- På mange måter var det en slags naturkatastrofe at vi møtte hverandre

Anette Hoff og Nils Ole Oftebro brukte to år på å prøve å la være å være kjærester.

HUDLØS: Anette Hoff føler hun er født med et hudlag for lite, og at hun er ekstremt lettrørt. På hytta i Solvang kolonihage erstattes Junis leppestift og høye hæler med Anettes arbeidshansker og joggesko. Foto: AGNETE BRUN
HUDLØS: Anette Hoff føler hun er født med et hudlag for lite, og at hun er ekstremt lettrørt. På hytta i Solvang kolonihage erstattes Junis leppestift og høye hæler med Anettes arbeidshansker og joggesko. Foto: AGNETE BRUNVis mer

[faktaboks=1](Magasinet): «E det ho Juni, Anette?»

I telefonen hørte Anette Hoff (52) en damestemme, fra nord i landet.

- Hun var ganske ute å kjøre, ringte noen ganger da hun var dritings og noen ganger når hun var edru, fordi hun fikk en ekstrem identifikasjonsopplevelse.

Dette var den tida Juni Anker-Hansen, Anettes rollefigur i «Hotel Cæsar», var alkoholiker og hadde sjekket inn på avrusning. Det hadde fått dama i telefonen til å skjønne at hun måtte gjøre det samme.

- Jeg sa at hvis vi skal snakke sammen, må du ta deg sammen og være edru. Så gjorde hun det, sendte bilder av barna og barnebarna sine. Innimellom visste hun at hun kunne ringe om hun var stolt av noe hun hadde fått til, eller om hun var langt nede. Det varte vel et år eller to. Det var ganske sterkt, egentlig.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.