Paella

4 porsjoner.

4 porsjoner:

6 dl couscous

10 g safran

1 stk. løk

1 stk. hvitløk

1 l hønsebuljong (utblandet)

1 stk. gul paprika

100 g hermetisk babymais

Paella

6 stk. cherrytomat, gule

6 stk. sukkererter

10 stk. reker, store med skall

10 stk. scampi

250 g blåskjell, eller 10 stk

Karridressing:

2 dl kesam

1 ts karri

Slik gjør du:

Kok couscous som på pakken, men ha safran i kokevannet. Slik får du en påskegul couscous.

Skrell og hakk løk og hvitløk, stek det i en stekepanne eller wok, rør i ferdig couscous (kokes etter anvisning på pakke). Hell på hønsebuljong og la det koke under svak varme under lokk i ca 20 minutter. Skjær paprika i biter, og bland sammen med babymais, tomater og sukker-erter.

Skrell rekene, og bland i scampi. Ikke la skalldyrene ligge for lenge før du serverer - da blir de seige. Damp blåskjell i 5 minutter i en kjele. Pynt til slutt med blåskjell på toppen.