Fire kjøkken:  Four Seasons serverer kvalitetsmat fra det vietnamesiske, thailandske, kinesiske og japanske kjøkken.
Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet
Fire kjøkken: Four Seasons serverer kvalitetsmat fra det vietnamesiske, thailandske, kinesiske og japanske kjøkken. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Pan-asiatisk rutine

Four Seasons gir litt rimeligere mat enn konkurrentene. Nå merkes det også på smaken.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Her har jeg spist ostefondue for fryktelig lenge siden. Da het dette Cheese Inn, mimret Robinson, og så seg rundt i det litt bortgjemte restaurantlokalet i Vikaterrassen.

Respatex og sveitsisk smelteost er for lengst byttet ut med mørkt treverk og asiatisk kvalitetsmat med retter fra Kina, Japan, Thailand og Vietnam. Blandet asiatisk kjøkken er man i utgangspunktet mildt skeptisk til, men da Robinson og Fredag var på Four Seasons like etter åpningen for to år siden, imponerte stedet på de fleste punkter. Er nivået fortsatt like høyt?

- Overraskende mye folk en solfylt lørdag i mai. Bra vi har bestilt, sa Fredag.

Det var før de ble avspist med et trangt bord helt ytterst mot det travle inngangspartiet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn