Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Panert seifilet med urtesaus

4 porsjoner.

800 g seifilet

3 ss hvetemel

1 ts salt

1/2 ts pepper

1 egg

1/2 dl melk

3 ss griljermel

3-4 ss margarin

Urtesaus:

1 dl majones

1 dl lettrømme/crème fraîche

2 ss finhakket sylteagurk

2 ss finhakket gressløk

1 ss finhakket persille

1 ts dijonsennep eller annen god sennep

salt og pepper

Tilbehør: Råkostsalat av gulrøtter. Tørk fisken og skjær den i serveringsstykker. Vend den først i en blanding av hvetemel, salt og pepper, deretter i sammenpisket egg og melk og til slutt brødkrumme. Stekes gyllenbrune i margarin i middels varm stekepanne.

Urtesaus: Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper. Server fisken med urtesausen, råkostsalat, brød, poteter eller pasta.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media