Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Panert torskefilet

Med syrlig gulrot og ananas og kokt ris. 4 porsjoner.

800 g torskefiletpanering:

1 egg

1 ss vann

1 dl hvetemel

1 dl griljermel

1 ts salt

1/2 ts pepper

smør eller olje

Tilbehør:

2-3 gulrøtter

4 ringer frisk eller usøtet ananas

4 dl ris

Riv gulrøttene grovt på råkostjern. Skjær ananasringene i terninger og bland disse med gulrøttene. Kok risen. Pisk sammen egg og vann. Bland salt, pepper og hvetemel i en skål og ha griljermel i en annen skål. Skjær fisken i serveringsstykker. Vend fiskestykkene først i egg, deretter i hvetemel og til slutt i griljermel. Stek fisken i smør eller olje i varm panne. Server den stekte torsken med kokt ris og ananassalat.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media