Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Panerte kjøttkaker

4 porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

500 g kjøttdeig 1 1/2 ts salt 1/4 ts pepper 1/4 ts muskat 1/4 ts ingefær 2 1/2 ss potetmel ca. 2 dl vann eller melk 1/2 hakket løk 2 dl revet hvit ost 3 ss strøkavring 1/2 paprika 2 ss finhakket persille eller timian. Arbeid saltet inn i kjøttdeigen til den blir seig. Bland deretter krydder og potetmel inn i deigen. Spe med vann eller melk. Spe med litt væske av gangen og arbeid dette godt inn i deigen før du sper igjen. Rør inn hakket løk og revet ost. Form til ovale kjøttkaker. Bland sammen kavring, finhakket paprika og persille på en tallerken. Rull kakene i blandingen og legg over i en ildfast form. Stek kakene på 200° i ca. 25 minutter. Server med lun potetsalat med grønnsaker. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!