Pannekake med ost og skinke

4 porsjoner.

4 porsjoner:

2 ½ dl sammalt hvete, fin

1 dl havregryn

3 ½ dl hvetemel

½ ts salt

1 l lettmelk

4 stk. egg

2 ss smør smeltet

Pannekake med ost og skinke

Eksempel på fyll: 8 stk. salatblad, 50 g norvegia revet, 50 g kokt skinke• Slik gjør du:

1. Ha de tørre ingrediensene i en bolle. Visp sammen egg, melk og bland det gradvis inn i de tørre ingrediensene til røren er glatt og uten klumper. Bland i smeltet smør.

2. Dekk til røren og la den stå i ca 30 minutter å svelle.

3. Varm en teflonpanne på middels varme og smelt litt smør. Hell i så mye røre at den så vidt dekker bunnen. Drei pannen så røren blir jevnt fordelt over hele bunnen. Snu pannekaken med en stekespade når den har stivnet på overflaten. Pannekaken skal være gulbrun på begge sider. Brett pannekaken i fire.