Pannekakeomelett

4 porsjoner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

4 porsjoner

400 g kjøttdeig av svin1 stk. stor løk, finhakket2 ss smør2 stk. egg2 dl melk2 ss hvetemel1 ts saltnykvernet pepper

Fyll

250 g nykål, sommerkål250 g gulrot100 g vårløk1/2 ts salt1/2 dl vann50 g smør2 stilk bladpersille, hakket

Slik gjør du:

1. Brun kjøttdeigen i smør sammen med løk på god varme. Fordel kjøttdeig og løk jevnt utover pannen og slå ned varmen.

2. Visp sammen egg, melk, hvetemel, salt og litt nykvernet pepper. Hell blandingen over kjøttdeigen.

3. La det hele steke ved svak varme under lokk til pannekakeomeletten har stivnet.

4. Mens pannekakeomeletten stivner kokes vannet opp i en kjele tilsatt smør og salt. Tilsett finsnittet nykål, revet gulrot og vårløk i tynne ringer når vannet koker. Damp grønnsakene møre, ved svak varme under lokk i ca. 5 minutter. Rør av og til. Sil av vannet og fordel grønnsakene oppå pannekakeomeletten. Pynt med hakket persille og server med tzatziki.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn