Pannekaker med soppstuing

Til 4 personer på ca. 40 minutter.

Pannekaker: 4 egg 3 dl siktet hvetemel, eller 1 1/2 dl sammalt hvetemel og 1 1/2 dl siktet hvetemel 1/2 ts salt 5 dl melk smør til steking. Bland mel og salt. Tilsett halvparten av melka. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melka. Visp inn eggene. La røra svelle ca. 15 minutter. Stek tynne pannekaker på forholdsvis sterk varme. Snu dem når de har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden. Stek på den andre siden. Sjampinjongstuing: Ca. 300 g fersk sjampinjong eller annen sopp 1- 2 ss hvetemel 2- 3 dl melk eller fløte salt pepper litt finklippet persille smør til steking. Skjær sjampinjong i skiver og stek dem. Dryss hvetemel og krydder over og spe med væsken. Fordel stuingen på pannekakene og brett dem sammen.