Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Pannestekt ørretfilet med grønnsaker og tomatsalsa

4 porsjoner.

4 porsjoner:

800 g skinn og benfri ørretfilet

1 squash i tykke skiver

1 boks tomater

1 liten finhakket rød chili

1 finhakket hvitløkbåt

1 lite knippe finhakket gressløk

1 1/2 dl god olivenolje

1 full hånd med dine favoritturter (Vær forsiktig med rosmarin og koriander - de er kraftige på smak)

Ris til 4 personer


•
Slik gjør du:

Kok risen etter anvisning på pakken. Del fisken i 4 like deler, og legg i en form med litt olje. Surr hvitløk og chili i litt olje til den har myknet litt. Hell over tomater, og tilsett hakkede urter og gressløk. La det koke opp, ta kasserollen av varmen og la salsaen avkjøles.

Tilsett 1,5 dl olivenolje i tomatsalsaen og stavmiks godt sammen. Smak til med salt, pepper og litt sitron.

Dryss salt og pepper på squashskivene og stek dem i grillpanne. Stek fisken i grillpanne, 2 minutter på hver side.

Flere oppskrifter og tips finner du på:

www.godfisk.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media