Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Pannestekt sandwich

To porsjoner på 15 minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

8 skiver kokt skinke 4 skiver loff 1 ss olivenolje 1 båt hvitløk 1 avokado i båter Noen salatblader 1 tomat i skiver 1/2 sitron el. sitronsaft 1/2 ts grovkvernet pepper. Finhakk hvitløken og fres den i ei stekepanne med litt olivenolje. Legg i loffskivene og stek dem på begge sider. Ta dem ut av panna. Fres skinke og avokado raskt i panna og fordel dette på to av loffskivene over salat og tomat. Krydre med pepper og press litt sitronsaft over. Legg de to siste loffskivene på toppen. Skjær sandwichene skrått i to. Spis mens de er varme. (Opplysningskontoret for kjøtt)

Illustrasjonsfoto: Scanpix