Papilotte med laks og frisk hvitløk

Mat til 4 på 20 minutter.

800 g laksefilet uten skinn og bein 1 stor eller 2 små friske hvitløk 1 liten rød paprika i strimler 1 liten gul paprika i strimler 4 ss olivenolje 1 kryddermål kajennepepper 2 greiner basilikum 2 greiner frisk timian Salt og pepper. 4 ark bakepapir eller smurt aluminiumsfolie, ca. 50 x 50 cm. Skjær laksen i 4 serveringsstykker. Rens og del hvitløken i båter, del båtene om de er store. Legg et stykke laks, litt paprika, hvitløk og noen blader basilikum og timian sammen med fisken. Dryss over litt salt og pepper og olivenolje i hver pakke. Brett sammen til en tett pakke slik at det blir et luftrom over fisken inni pakken. Sett pakkene i en ildfast form eller i langpanne. Bakes i ovn ved 180 grader i ca. 15 minutter. Server straks. (Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!