Du leser nå Dagbladet Pluss

- Pappa var psykisk syk

Det kunne gå år mellom hver gang blogger Camilla Pihl (34) så faren

Positiv: - En av grunnene til at jeg er så positiv, er at jeg i hvert fall ikke skal ende opp som faren min, sier Camilla Pihl.            Foto: Nina Ruud.
Positiv: - En av grunnene til at jeg er så positiv, er at jeg i hvert fall ikke skal ende opp som faren min, sier Camilla Pihl. Foto: Nina Ruud.Vis mer

(God torsdag)- Jeg har jobbet beinhardt for å komme dit jeg er i dag, sier Camilla Pihl (34).

Du har sikkert sett henne i shamporeklamer på tv og busser, eller i gullsmedreklamer i glansede magasiner. Hvis du er blant de 20 000 leserne som klikker innom Camilla Pihls blogg i løpet av en dag, tenker du kanskje også på lekre bilder av klær, sko, smykker, noe mat, eventyrlige reiser og vakre ting. Kanskje tenker du på «dama til musikermanager Peter Peters», på et liv i en fresh leilighet på Oslo vest, på en plass i sola. Og kanskje er du bitte litt misunnelig.

Lite privat blogg - Jeg har verdens hyggeligste blogglesere. Det har jeg sagt før, men jeg mener det, sier Camilla mens hun sitter med beina på bordet og sola i ansiktet på terrassen hun deler med forloveden på Frogner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

  Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

 • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
 • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.