Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Paprikasyltet makrell

4 porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

4 middels store makrell 1 l vann 3 ss salt 1/4 dl eddik 2 stk laurbærblad 5 pepperkorn. Grønnsaker: 2 løk i båter 3 paprika i båter (gjerne forskjellig farge) 1 bunt persille. Fileter fisken. Vask og skyll hode og ryggben og legg avskjæret i en kjele sammen med salt og krydder. Tilsett vann så det dekker. Kok opp og la trekke i 30 minutter. Skum godt. Sil kraften og kok løk og paprika i kraften 2 - 3 minutter. Skjær makrellfiletene i biter og legg i kraften sammen med grønnsakene. La trekke til fisken er kokt. Dryss rikelig med persille over og la fisken og grønnsaker avkjøle i kraften.Server med rømme og kokte poteter. (Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!