Vis mer

Pasjonsfruktmarinert kyllingfilet

4 porsjoner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Ca. 40 minutter, 4 pers.

4 kyllingfileter, salt og kvernet pepper.

Marinade:

1 liten finhakket løk,

2 pasjonsfrukt,

1 ss balsamico,

1 dl olje.

Pasjonsfruktsaus:

1 pasjonsfrukt,

2 dl lett crème fraîche,

1/2 ts karri,

1 ts brunt sukker,

litt kajennepepper, 2 ss hakket gressløk, salt og kvernet pepper.

Slik gjør du:

Bland løk og pasjonsfruktkjøtt med resten av ingrediensene. Hell marinaden over kyllingfiletene og la dem marinere minst 2 timer. Tørk av kyllingfiletene (evt. del filetene i to) og krydre med salt og pepper. Grill filetene på moderat varme ca. 5 minutter på hver side og la dem hvile like lenge. Skrap ut pasjonsfruktkjøttet til sausen og sil fra steinene. Bland med resten av ingrediensene. Smak til med salt og kvernet pepper. Server kyllingfiletene med salat og saus, og pynt med vannmelon og pasjonsfrukt.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn