Du leser nå Dagbladet Pluss
GULT ER KULT: Appelsingranite kan både lages med lyst brennevin eller grapefruktjuice - og gjerne begge deler. Oppvask sparer du også, når du serverer i uthulede appelsiner.
GULT ER KULT: Appelsingranite kan både lages med lyst brennevin eller grapefruktjuice - og gjerne begge deler. Oppvask sparer du også, når du serverer i uthulede appelsiner. Vis mer

Påskekos med ingrediensene du har

Glemt å handle? Ingen fare!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Du er på hytta og har endelig rukket å senke skuldrene og bla deg til matsidene. Hvis jeg gir deg verdens beste råd om påskemat nå, så hjelper det lite dersom du først mottar rådet når høytiden har senket seg. «Hadde det ikke vært deilig med …» er ikke en tanke man har lyst til å tenke ferdig. Selv hvis du er av den halvdelen av nordmenn som ikke er på hytta, er det ikke lett å få tak i noe når hele Norge har stengt. Derfor heller det gammeldagse husmorrådet: «Man tager hva man haver». Og noe av det man haver, som for meg og mange med meg er selve smaken av påske, er appelsiner.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer