Påskekos med ingrediensene du har

Glemt å handle? Ingen fare!

GULT ER KULT: Appelsingranite kan både lages med lyst brennevin eller grapefruktjuice - og gjerne begge deler. Oppvask sparer du også, når du serverer i uthulede appelsiner.
GULT ER KULT: Appelsingranite kan både lages med lyst brennevin eller grapefruktjuice - og gjerne begge deler. Oppvask sparer du også, når du serverer i uthulede appelsiner. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Du er på hytta og har endelig rukket å senke skuldrene og bla deg til matsidene. Hvis jeg gir deg verdens beste råd om påskemat nå, så hjelper det lite dersom du først mottar rådet når høytiden har senket seg. «Hadde det ikke vært deilig med …» er ikke en tanke man har lyst til å tenke ferdig. Selv hvis du er av den halvdelen av nordmenn som ikke er på hytta, er det ikke lett å få tak i noe når hele Norge har stengt. Derfor heller det gammeldagse husmorrådet: «Man tager hva man haver». Og noe av det man haver, som for meg og mange med meg er selve smaken av påske, er appelsiner.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer