Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Pasta med fersk og røkt laks

Fire porsjoner.

400 g små skinn- og beinfrie terninger av laks skallet av 1 sitron 2 dl matfløte 1 dl fiskekraft/buljong 1-1/2 ss lys maisennajevner 4 porsjoner pasta 1 purre eller 2 vårløk i ringer 1/2 stk. brokkoli i små buketter olivenolje salt og pepper 100 g røkelaks i tynne strimler gressløk. Skjær det gule av sitronskallet i strimler og kok det i fløten. La det hele småkoke litt, tilsett fiskekraft og jevn med maisennajevner. Kok pasta etter anvisningen på pakka. Tilsett purreringene og brokkoli når pastaen er nesten kokt. Hell av vannet og la pasta, brokkoli og purre være igjen i kjelen. Bland inn rå laksebiter, dryss litt salt og pepper over og sett på lokket. La det hele trekke et par minutter på svak varme til de små laksebitene er ferdige. Hell over sausen. Fordel det hele på dype, varme tallerkener og pynt med røkelaks og gressløk. (Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media