Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Pasta med fersk og røykt laks

4 porsjoner.

400 g små skinn- og beinfri terninger av laks eller ørret

skallet av 1 sitron

2 dl matfløte

1 dl fiskekraft/buljong

1- 1/2 ss lys maisennajevner

4 porsjoner pasta

1 purre eller 2 vårløk i ringer

1/2 stk brokkoli i små buketter

olivenolje

salt og pepper

100 g røykt laks i tynne strimler eller ørret og gressløk.

Skjær det gule av sitronskallet, strimle og kok det litt i fløten. Tilsett fiskekraft og jevn med maisenna. Kok pasta. Tilsett purreringene og brokkoli når pastaen nesten er kokt. Hell av vannet og la pasta, brokkoli og purre være igjen i kjelen. Bland inn rå laksebiter, dryss litt salt og pepper over og sett på lokket. La trekke et par minutter på svak varme til de små laksebitene er ferdige. Hell over sausen. Server med røykt laks og gressløk over.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media