Pasta med havsmak

Det er med skjellmat som med kaffe; du må venne deg til smaken.

PAPPARDELLE MED SKJELL: Og tomatsaus. Alle foto: Mette Møller/Dagbladet
PAPPARDELLE MED SKJELL: Og tomatsaus. Alle foto: Mette Møller/Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er slett ikke sikker du hopper i taket av begeistring første gang du får det servert. Blåskjell er vanligst og mildest i smaken. I dagens sommermiddag bruker jeg o-skjell og hjerteskjell. Begge skjellene har mer smak av saltvann og skjell enn blåskjellet og begge typene passer godt til den kraftige tomatsausen jeg blander inn sammen med pastabåndene.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer