Pasta med røykt ørret

Mat til fire på 20 minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ca. 400 gram ukokte pastaskruer eller fersk pasta 300 gram røykt ørret i strimler 2-3 vårløk i strimler Evt. 1/2 purre 3 dl. fiskekraft/fiskebuljong 3 dl. matfløte 1 ts. maisennajevner 3-4 ss friske basilikumblader Revet vellagret ost (gjerne parmesan) Salt og hvit pepper 1. Kok pastaen etter anvisningen pakken. Tilsett fløte og kok inn med ca. 1/3. Jevne om nødvendig med maisennajevner. 2. Smak til med salt og hvit pepper, legg i fisken og la den bli varm. 3. Server med nykokt pasta, finhakket basilikum og revet ost. (Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer