Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Pasta pesto-salat

Rask. 2 porsjoner.

2 dl penne, pastaskruer eller skjell

1 ss god olivenolje

200 g kjøttdeig

2 ss olje til steking

1/2 pk ruccolasalat

1/2 rødløk

4- 5 ss pesto

2 ss pinjekjerner

Slik gjør du:

1. Kok pasta etter anvisning på pakka. Slå av vannet, og tilsett 1 ss god olivenolje. 2. Stek kjøttdeigen på god varme i stekepanne. Avkjøl den litt. 3. Vask salaten, hakk løken, og bland dette sammen med pasta og kjøttdeig i en bolle. Bland i pesto og strø over pinjekjerner.

Server gjerne med ristet brød.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media