Full stans: Treg service og overkokt penne frydet ikke på Kristiania Bar og Café.
Foto: Jo Straube / Dagbladet
Full stans: Treg service og overkokt penne frydet ikke på Kristiania Bar og Café. Foto: Jo Straube / DagbladetVis mer

Pastadøden på Oslo S

Kristiania Bar og Café i Østbanehallen har et flott lokale. Resten er et sorgens kapittel.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

-Noe fundamentalt talentløst later til å hvile over Kristiania Bar og Café, freste en irritert Robinson og plasserte gaffelen på tallerkenen med mine som om den hadde gitt opp og nå ble stedt til hvile for godt.

Fredag ante hva som ville komme, og tok ikke feil.

-Dette kafébesøket er ikke, gjentar ikke vellykket, smalt det fra den andre siden av bordet. -Elendigheten begynte med de håpløse nettsidene der en for lengst utgått meny fra 2007 liksom skulle være til nytte, og den fortsatte da vi kom hit og ble stående i døråpningen. Ikke en eneste av servitørene syntes at det var noe å bry seg med, til tross for at det nesten ikke er andre gjester her.

-Men vi fikk jo mat til slutt, da, sa Fredag forsiktig.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn