Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Pastasalat med spekeskinke

Til 4 personer på 20 minutter.

ca. 300 g spekeskinke 250 g pasta 1 liten bunt ruccolasalat 1/3 issalat 1 lite glass svart oliven 10 soltørkede tomater 1/2 glass fetaost 1 glass pesto. Kok pasta som anvist på pakken, og avkjøl. Del grønnsakene i biter og ha alt sammen i en bolle sammen med pastaen. Hell over pesto og bland forsiktig. Server salaten med ferskt brød. Hjemmelaget pesto: 20 g pinjekjerner 1/2 - 1 basilikumplante (bare bladene) 1 dl reven parmesanost 3 båter hvitløk 1 1/2 dl olivenolje 1/2 ts salt 1/4 ts pepper. Rist pinjekjernene gylne i ei tørr panne. Ha pinjekjernene, basilikum, parmesanost og hvitløk i en foodprocessor og kjør til alt er finhakket. Spe med oljen underveis. Pesto kan oppbevares på glass i 1- 2 uker i kjøleskapet. (Opplysningskontoret for kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media