Pengedoktoren

Direktør Monica Salthella (37) har byttet ut femti timers arbeidsuke med bleieskift og barnegråt. Er det rart hun er sliten?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  HAN SOVER NÅ. Det er om natta han holder det gående. Heldigvis har pappaen hjulpet godt til, sier Monica Salthella (37) om sin nyfødte sønn.

Fem uker før termin kom hennes andre barn til verden. En tidlig desembermorgen måtte jordmora på Haukeland universitetssykehus i Bergen ringe Monicas jobb for å si at dagens styremøte måtte foregå uten selskapets administrerende direktør. Hun var på sykehuset og «fødte litt».

«EN AV NORGES dyktigste karrierekvinner.» «Den fremadstormende kvinnen som banker alle gutta på børsen.» Monica Salthella har høstet mange lovord, og for noen år siden kåret Økonomisk Rapport henne til en av landets 25 mest «unge og lovende». Hun har vært økonomiekspert i KK, spaltist i Ukeavisen Ledelse og hatt flere direktørtitler både i Skandia Fondsforvaltning, Sparebanken Vest og nå i Formuesforvaltning Vest. Her leder hun arbeidet med å hjelpe forretninger og rike privatpersoner til å få mest mulig igjen for pengene sine. Kanskje er det en naturlig konsekvens av oppveksten på Austevoll utenfor Bergen. Øykommunen er kjent for å ha den største andelen millionærer i forhold til innbyggertallet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer