Det gjelder å dele raust før en stikker på sopptur for godt. Foto: Anna Subbotina / Shutterstock / NTB Scanpix
Det gjelder å dele raust før en stikker på sopptur for godt. Foto: Anna Subbotina / Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

Pensjonistene stikker av med bedriftsverdier for mange millioner

Sopp og seniorer.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

«Sylter du ikke sopp?! Vi har kjøleskapet fullt!»

Hun strålte, nesten litt triumferende, for syltingen var bare det siste og slentrende punktumet, etter en lang utlegning om gjæring med melkesyre og eddik. Du vet, sånne enveissamtaler der du ikke har noe å legge i potten, annet enn «nei, det har jeg aldri prøvd» og «jøss, det høres spennende ut».

Mange av husholdstipsene som deles i dag signaliserer ikke først og fremst at du får det til å gå rundt hjemme, men at du følger med i tida. Det er ingenting i veien med det. Det gjør det bare litt vanskeligere å briljere i huslige diskusjoner. Fordums innsikt i hvordan man lager åtte rimelige (og usunne) kjøttpuddinger på en gang, kan liksom ikke matche kunnskapen om hvordan helsebringende og selvplukket steinsopp utvikler seg i en avansert fermenteringsprosess.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn