Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Pernille Sørensen om savnet av faren: - Nå kan han komme tilbake. Nå er det altfor lenge siden vi har snakket sammen

«Nytt på nytt»-komikeren mener det har hjulpet å kunne le av døden.

Litt skummelt: Pernille Sørensen synes det er skumlere å gi ut barnebok enn å være morsom for en million tv-seere. - Å fortelle en vits er jo egentlig lavrisikosport. Den blir borte idet den er sagt, tekst på ei bokside blir stående.
&nbsp;<span style="background-color: initial;">Styling: Kåre Johnny Enderud. Foto: Geir Dokken</span>
Litt skummelt: Pernille Sørensen synes det er skumlere å gi ut barnebok enn å være morsom for en million tv-seere. - Å fortelle en vits er jo egentlig lavrisikosport. Den blir borte idet den er sagt, tekst på ei bokside blir stående.  Styling: Kåre Johnny Enderud. Foto: Geir Dokken Vis mer

- Tenk så koselig det ville vært da, hvis pappa kom på besøk til oss av og til. Hvis han ryddet litt i huset vårt, eller bare flyttet rundt på en kaffekanne.

- Tuller du?

- Nei, ikke i det hele tatt. Når det gjelder overnaturlige fenomener, er jeg åpen for alt. Dessverre har jeg aldri opplevd noe sånt selv.

Det er fire år siden Pernille Sørensen mistet faren sin. Siden har hun ofte hatt ham i øyekroken. På hytta i Vestfold føles det som om han kan komme rundt hushjørnet når som helst.

- Men jeg ser ham jo ikke på ordentlig. Kanskje jeg bare ikke har evnen? Jeg tror noen har det, og noen ikke. For jeg tror ikke at folk som stiller opp i «Åndenes makt» juger. Jeg tror de ser noe, jeg kan bare ikke forklare hva.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Les Dagbladet Pluss til over påsken for bare 1 krone.

3 MÅNEDER

HELGEKUPP

1 kr*

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 1 kr* 3 måneder. Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249,-/3 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER

449 kr

(Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr 6 måneder. Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?