Phooner du?

Elg i solnedgang er ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NERDETE ELLER MORO? Av og til dukker det opp fenomener på internett som ikke ville eksistert om det ikke var for nettet. Dette gjelder også «phooning». Hva det er? Vel, se på bildene i denne artikkelen.

- De beste phoon-bildene imponerer den som ser på. De frambringer en reaksjon av glede, overraskelse eller latter fra seeren, forklarer John Darrow, mannen som står bak nettstedet Phoons.com.

Siden 1999 har John mottatt bilder fra folk over hele verden. Bidragsyterne har «phoonet» i nær sagt alle tenkbare sammenhenger: I brylluper, i fontener og når andre ikke viste det.

Mannen som startet det hele er ikke så glad i den siste kategorien - gruppebilder ødelagt av en person som phooner uten at de andre er klar over det.

- Phoon-bildene jeg liker best er de der situasjonen eller omgivelsene er interessante å se på, og det er en liten phoon et eller annet sted på bildet.

STRENGE KRAV. Han tar nemlig ikke lett på phooningen, John Darrow. Den 43 år gamle programmereren fra San Jose, Silicon Valley, California har utviklet svært strenge regler for hvordan man skal gå fram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer