Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Pirat Pizza

4 porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

500 g seifilet uten skinn og bein 6 pitabrød 2 dl revet ost 2 ts pizzakrydder Tomatsaus: 1 boks 400 g grovhakkede hermetiske tomater 1 ts tomatpuré 2 finhakkede sjalottløk 3 ss frisk basilikum 2 ss frisk gressløk 2 ss olje eller smør 0,5 ts salt 0,25 ts pepper. Del seifiletene i strimler på langs og stek dem i en blanding av smør og olivenolje. Dryss litt salt og pepper over. Surr løken myk i olje eller smør, tilsett tomatpuré og deretter tomatene. La sausen koke på svak varme 4 -5 minutter. Smak til med salt og pepper og litt sukker. Ha i finhakkede friske urter til slutt. Dekk pitabrødene med tomatsaus og legg biter av stekt sei over. Dryss over pizzakrydder og revet ost. Stek ved 180 grader til osten er smeltet og blitt gyllen. I all enkelhet: Kjøp et glass pizzasaus. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!