Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Pitabrød med kylling og tzatziki

4 porsjoner.

4 porsjoner:

4 stk. pitabrød

2 stk. kyllingfilet

1 ss olje

8 stk. salatblad

2 stk. tomat

1 stk. rødløk

Tzatziki:

1 beger kesam

1 stk. slangeagurk grovt revet

2 båt hvitløk presset

½ ts salt

•
Slik gjør du:

Brun kyllingbitene i stekepanne. Varm pita-brødet i ovn eller brødrister. Bland salat, løk, tomat og kylling. Server med tzatziki.

Tzatziki:

Riv agurken, klem ut «overskuddsvannet». Bland kesam og presset hvitløk og tilsett agurken. Smak til med salt og pepper.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media