Pizza fire årstider

Ca. 1,5 time 4 pers.

1/2 pakke gjær 3 dl lunkent vann 8 dl hvetemel 1/2 ts salt 2 ss olje 10 skiver spekeskinke 6 sjampinjonger 8 svarte oliven 4 hermetiske artisjokkhjerter skåret i fire 2 ss nyrevet parmesan ca. 5 dl ost Slik gjør du: Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, salt og mel. La deigen heve til dobbel størrelse. Kjevle deigen ut på stekebrettet og smør pizzasausen over. Fordel fyllet på pizzabunnen og strø osten over, legg spekeskinkeskivene på til slutt. Stek på 225°C i ca. 25 min. Pizzasaus: 1 tomatpuré 2 ts hakket hvitløk 2 ts frisk oregano 1 ss frisk basilikum Slik gjør du: Bland alle ingrediensene sammen og fordel sausen over pizzabunnen ( Opplysningskontoret for kjøtt ) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!