Pizzapannekake

Ca. 30 minutter, 4 personer.

4 dl grovbakstmel

7 1/2 dl melk

4 egg

1/2 ts salt

2 dl revet parmesan

6-8 cherrytomater i skiver

ca. 1 dl sorte oliven

2 dl fetaost

1 ts oregano

Tilbehør:

Rucculasalat, litt parmaskinke, litt søt chilisaus, hvitløk, rømme.

I stekeovn ved 225 °C

• Slik gjør du:

Ha melet i en bolle. Hell i halvparten av melken og visp det sammen til en glatt røre. Spe med resten av melken. Visp inn egg og salt. La røren svelle i 20 minutter. Fyll røren i en bakepapirkledd langpanne, 20 x 40 cm, og dryss over parmesan. Stek kaken ca. 10 minutter til overflaten er stivnet. Ta pannen ut og legg på tomater og sorte oliven, fetaost og dryss over oregano. Stek kaken videre 15-20 minutter.

Server pizzapannekaken nystekt. Legg på litt rucculasalat og biter av parmaskinke på toppen. Hvitløk, rømme og søt chilisaus smaker deilig til.

Flere oppskrifter og tips finner du på egg.no