Foto: Jo Straube / Dagbladet
Foto: Jo Straube / DagbladetVis mer

Pizzaparadisisk

Villa Paradiso byr både på barneapéritifer og gode pastaretter, men det er pizzaene som gir navnet mening.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

— Bra at vi bestilte, her er det rift om bordene, hvisket Robinson idet en ung kvinnelig hovmester måtte sende et håpefullt par ut i plaskregnet med et beklagende smil og et «dessverre, alt er fullt i hele kveld».

— Det var jo ikke engang et ledig bord på uteserveringen, selv i dette været. Sentral plassering på Grünerløkka og stadig stigende pizzary ser ut til å være en vinnerkombinasjon, svarte Fredag og fulgte hovmesteren til et tomannsbord med utsikt til det trafikalt underholdende krysset Markveien/Grünersgate.

— Men jeg skjønner godt at folk strømmer hit. Atmosfæren, det ivrige gnyet, det åpne pizzakjøkkenet, fargene og veggflisene her er nok til å sette meg i middelhavsstemning. Jøss, det er like før jeg bryter ut i «O mia bella Napoli», «Volare» og andre sangskatter fra støvellandet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn