- Politikk er som telefonsalg

Leserne forteller hvorfor de ikke stemmer i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les alle lesernes kommentarer på våre debattsider!«SOM PSYKISK syk sosialklient med barn, er det ingen partier som taler min sak. Jeg har ingen rettsikkerhet og blir behandlet som en kriminell snylter. Jeg stemte SV ved forrige valg. De lovte å gjøre noe med barnefattigdommen i Norge. Det var bare en grov løgn for å få taburetter», skriver Roy Tore Olsen, som føler seg rettsløs, i denne leserkommentaren på Dagbladet.no.

I denne artikkelen på Magasinet på nett satte vi søkelyset på den største velgergruppen i Norge - hjemmesitterne - og ba leserne forklare oss hvorfor de ikke vil stemme ved dagens valg.

«AP er kun et parti for folk i arbeid. Høyre er for folk med penger. Senterpartiet er for bønder. KRF er for overtroiske. Høybråten er den sleipeste av alle politikere. Venstre er for liberale i innvandringssaker, selv om deres forslag om borgerlønn er bra. FRP er for egoistene. Da gjenstår bare å stemme Rødt. De har en bra fordelingspolitikk, men næringspolitikken og utenrikspolitikken er så talentløs at å gi støtte til dem er utelukket.

Derfor sitter jeg hjemme ved dette valget», avslutter Olsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer