Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Pølsepai

4 porsjoner.

3-4 plater butterdeig

Fyll:

6-8 grillpølser i biter

1 purre i ringer

4 egg

2 1/2 dl melk

200 g revet cheddar (eller annen gul ost)

2 ss finklippet gressløk

1/2 ts pepper

Kjevle ut butterdeigsplatene. Deigen må kjevles litt større enn formen. Legg deigen over i en paiform. Prikk bunnen med en gaffel og stek den på nederste rille på 200 °C i ca. 15 minutter.Fres purren i litt olje i steikepanna før den legges over i paibunnen sammen med pølsene. Bland sammen egg, melk, ost, gressløk og pepper og hell over pølsene.Stek til eggeblandingen er stivnet og paien har fått en fin, gyllen farge.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media