Pølser med ratatouille

4 porsjoner.

ca. 500 g pølser - løkpølser, grillpølser e.l4 tomater ev. 1 boks hermetiske2 løk rød eller gul 2 båter hvitløk1 squash2 paprika1/2 ts salt1/4 ts pepper1 ts tørkede urter ev. 1 ss finhakkede friske (timian, rosmarin, oregano, persille m.m.)

Slik gjør du:

1. Skjær et kryss i toppen på tomatene og dypp dem i kokende vann. Trekk av skinnet, del i båter, ta ev. ut frøene.

2. Rens og del løken i båter, paprika og squash i litt store biter. Finhakk hvitløken.

3. Ha olje i en kjele og tilsett hvitløken. La den surre litt før du tilsetter grønnsakene. Rør forsiktig av og til mens retten småputrer i ca. 15 min.

4. Snitt pølsene og brun dem i middels varm panne.

5. Smak ratatouillen til med urtekrydder, salt og pepper. Server med bagetter eller godt brød