Pølsespyd

4 porsjoner.

4 stk. grillpølse

4 skive rød paprika - rød eller gul

1 stk. hermetiske maiskolber delt i 4 skiver

4 stk. cherrytomat

4 stk. trepinne (grillspyd)

• Kutt opp pølsa i 3 eller 4 biter. Træ først på en pølsebit, så paprika, så pølse igjen, så mais og slik fortsetter du til du ikke har mer igjen.

Stek pølsespydet på grillen i 2-4 minutter.

Pastasalat:
150 g pasta

½ stk. slangeagurk

1 stk. eple

½ stk. rød paprika

1 boks hermetiske maiskorn, liten boks

3 ss olje

1 ss sitronsaft

Kok pasta etter anvisning på pakken og avkjøl.

Skjær agurken i terninger og eplet i tynne båter. Finhakk paprikaen. Bland grønnsakene med pastaen. Rør sammen olje og sitronsaft og hell over.

Som dressing kan du bruke melon- eller epleyoghurt.