Poppen av kaka

Trodde du cupcakes var inne? Nå skal kakene stå på pinne.

Popstjerne: Manuela Kjeilen driver den populære bakebloggen Passion4Baking, og er dreven på både cup cakes og cake pops. Hun liker å blande noe syrlig, som bringebærpuré eller hakkede mandariner inn i cake popsen for å gi de søte sakene et syrlig løft. Foto: Nina Ruud
Popstjerne: Manuela Kjeilen driver den populære bakebloggen Passion4Baking, og er dreven på både cup cakes og cake pops. Hun liker å blande noe syrlig, som bringebærpuré eller hakkede mandariner inn i cake popsen for å gi de søte sakene et syrlig løft. Foto: Nina Ruud Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rydd plass på kakebordet. Etter at cup cakes, disse forvokste motemuffinsene, har inntatt norske bursdagsselskaper og bryllup som en pastellfarget invasjon av smørkrem og strø, er nå en ny pyntesyk trendkake på vei over Atlanterhavet. Og det er bloggerne som har plukket opp nykomlingen først.

—Cake pop trenden er fortsatt veldig ny. De har vært på markedet i USA i to år, og nå er de kommet hit. Akkurat som vi i dag med selvfølgelighet baker cup cakes og cookies til barnebursdagen vil vi se mer og mer av cake popene framover, sier Anne Brith Davidsen (36) som driver bakebloggen Villa Perlesukker. Hun står på kjøkkenet i det røde trehuset sitt i Sørumsand og presser sjokoladekakesmuler blandet med glasur ut av en pepperkakeform for å lage blomsterformede pops. —Det fine med cake pops er at du ikke trenger stå en hel dag å bake og pynte for å få et fint resultat. Alle klarer å dytte smuler ned i en form eller trille dem til baller og sette på pinner. Og så gjør det ikke noe om ikke resultatet blir perfekt. De smaker like godt for det.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer