<strong>Popstjerne:</strong> Manuela Kjeilen driver den populære bakebloggen Passion4Baking, og er dreven på både cup cakes og cake pops. Hun liker å blande noe syrlig, som bringebærpuré eller hakkede mandariner inn i cake popsen for å gi de søte sakene et syrlig løft. Foto: Nina Ruud
Popstjerne: Manuela Kjeilen driver den populære bakebloggen Passion4Baking, og er dreven på både cup cakes og cake pops. Hun liker å blande noe syrlig, som bringebærpuré eller hakkede mandariner inn i cake popsen for å gi de søte sakene et syrlig løft. Foto: Nina Ruud Vis mer

Poppen av kaka

Trodde du cupcakes var inne? Nå skal kakene stå på pinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rydd plass på kakebordet. Etter at cup cakes, disse forvokste motemuffinsene, har inntatt norske bursdagsselskaper og bryllup som en pastellfarget invasjon av smørkrem og strø, er nå en ny pyntesyk trendkake på vei over Atlanterhavet. Og det er bloggerne som har plukket opp nykomlingen først.

—Cake pop trenden er fortsatt veldig ny. De har vært på markedet i USA i to år, og nå er de kommet hit. Akkurat som vi i dag med selvfølgelighet baker cup cakes og cookies til barnebursdagen vil vi se mer og mer av cake popene framover, sier Anne Brith Davidsen (36) som driver bakebloggen Villa Perlesukker. Hun står på kjøkkenet i det røde trehuset sitt i Sørumsand og presser sjokoladekakesmuler blandet med glasur ut av en pepperkakeform for å lage blomsterformede pops. —Det fine med cake pops er at du ikke trenger stå en hel dag å bake og pynte for å få et fint resultat. Alle klarer å dytte smuler ned i en form eller trille dem til baller og sette på pinner. Og så gjør det ikke noe om ikke resultatet blir perfekt. De smaker like godt for det.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer