
Poppen av kaka
Trodde du cupcakes var inne? Nå skal kakene stå på pinne.
Rydd plass på kakebordet. Etter at cup cakes, disse forvokste motemuffinsene, har inntatt norske bursdagsselskaper og bryllup som en pastellfarget invasjon av smørkrem og strø, er nå en ny pyntesyk trendkake på vei over Atlanterhavet. Og det er bloggerne som har plukket opp nykomlingen først.
—Cake pop trenden er fortsatt veldig ny. De har vært på markedet i USA i to år, og nå er de kommet hit. Akkurat som vi i dag med selvfølgelighet baker cup cakes og cookies til barnebursdagen vil vi se mer og mer av cake popene framover, sier Anne Brith Davidsen (36) som driver bakebloggen Villa Perlesukker. Hun står på kjøkkenet i det røde trehuset sitt i Sørumsand og presser sjokoladekakesmuler blandet med glasur ut av en pepperkakeform for å lage blomsterformede pops. —Det fine med cake pops er at du ikke trenger stå en hel dag å bake og pynte for å få et fint resultat. Alle klarer å dytte smuler ned i en form eller trille dem til baller og sette på pinner. Og så gjør det ikke noe om ikke resultatet blir perfekt. De smaker like godt for det.
Dagbladet Pluss – de beste historiene
- Over 250 kvalitetsartikler hver måned
- Prisvinnende reportasjer og avsløringer
- Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
- Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
- Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
- Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
- Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
- Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
- Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-
Betal trygt med Visa eller Mastercard.