Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Positive Jan

I dag møter medgangslaget Sogndal serieleder Rosenborg. Trener Jan Halvor Halvorsen (40) er bare positiv. For det er han hver eneste, bidige dag.

Har du det bra nå? - Ja, veldig bra. Hvorfor det? - Nei, det er sånn vi har fotballtrenere har det. Vinner vi kamper, har vi det bra. Hva var det første du tenkte på da du våknet i morges? - At jeg gleder meg til en ny dag. Det gjør jeg alltid når jeg våkner. Hva er det morsomste du har gjort i livet ditt? - Å bli far til mine fire barn. Og på fotballbanen? - Oi, det var ikke lett ... Kanskje da du spilte midtstopper for Brann og knerta en breial Jan Åge Fjørtoft i semifinalen som Brann vant 2 - 1 mot Ham-Kam i 1987? - He-he. Jo da. Men jeg tror det blir cupfinalene for Brann i 1987 og 1988. Og høydepunktet som trener? - Den er veldig morsom den perioden jeg er inne i nå. Savner du å spille? - Nei. Nok var nok. Jeg var glad da det var slutt. Hva gjør deg forbannet? - Uærlighet. Og lykkelig? - At man kan være sunn og frisk Er det ord eller setninger du er drittlei? - Når kommer tapet? Og et favorittord? - Positivitet. Hvordan vil du bli husket? - For den jeg er. Hvilket yrke, bortsett fra ditt eget, kunne du tenkt deg å prøve? - Den var ikke enkel. Det er vanskelig å tenke seg et annet yrke. Hvis himmelen fantes, hva ville du likt at Gud sa idet du ankom? - Bra jobba. Du har vært deg selv, og gjort så godt du kan.

Foto: Scanpix
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media