Posjerte egg virker krevende å lage. Slik jukser Viestad

- Man kan få bakoversveis og sukke imponert over posjerte egg. Tenk at det er mulig.

Posjerte egg: - Kort fortalt er posjerte egg bare egg som er kokt. Det kompliserte er at de er kokt uten skall, som om de hadde skall. Foto: Mette Randem
Posjerte egg: - Kort fortalt er posjerte egg bare egg som er kokt. Det kompliserte er at de er kokt uten skall, som om de hadde skall. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Noe av det beste jeg vet når jeg bor på et skikkelig bra hotell, er frokosten. Nærmere bestemt posjerte egg. Det er mat som er så krevende at det framstår som helt urealistisk å lage, selv om morgenen.

Det er ille nok at man må kle på seg selv, lage sin egen kaffe og møte en ny dag, hvis man ikke skal stå over grytene og arbeide for perfeksjon også.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer