Posjerte egg virker krevende å lage. Slik jukser Viestad

- Man kan få bakoversveis og sukke imponert over posjerte egg. Tenk at det er mulig.

Posjerte egg: - Kort fortalt er posjerte egg bare egg som er kokt. Det kompliserte er at de er kokt uten skall, som om de hadde skall. Foto: Mette Randem
Posjerte egg: - Kort fortalt er posjerte egg bare egg som er kokt. Det kompliserte er at de er kokt uten skall, som om de hadde skall. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Noe av det beste jeg vet når jeg bor på et skikkelig bra hotell, er frokosten. Nærmere bestemt posjerte egg. Det er mat som er så krevende at det framstår som helt urealistisk å lage, selv om morgenen.

Det er ille nok at man må kle på seg selv, lage sin egen kaffe og møte en ny dag, hvis man ikke skal stå over grytene og arbeide for perfeksjon også.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer