Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Potetbåter «Cajun»

4 porsjoner.

4 porsjoner:

8 stk. bakepotet i båter

1 stk. sitron i båter

2 stk. rødløk i båter

8 båt knuste hvitløk

4 stk. laurbærblad

3 ss sitronsaft

4 ss vann

1 ss tomatpuré

salt og pepper

1 ts paprikapulver

1 ss rød chili i ringer

1 ts tørket provencekrydder

4 ss olivenoljeSlik gjør du:

Kok potetbåtene i lettsaltet vann i 3 min. La dem renne godt av. Legg potetbåtene i en langpanne sammen med sitronbåtene, rødløk, hvitløk og laurbær.

Bland sitronsaft, vann og tomatpuré i en liten bolle. Tilsett krydder og urter og bland godt sammen. Vend inn krydderblandingen i langpannen med poteter og løk slik at alt blir godt blandet.

Drypp over oljen og stek i ovn på 200 grader C i ca 40 min. Vend potetene ofte under stekingen.

Disse potetene smaker godt til grillet eller stekt kjøtt eller fisk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media