Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Problemet med Marion

Er Marion Ravn (26) rett og slett for pen og flink til å lykkes i Norge?

Super-Marion: - Egentlig har jeg den samme drømmen som da jeg var fjorten, sier Marion Ravn. Hun håper fortsatt å fylle Oslo Spektrum.
Tomannshånd: Marion Ravn.
Foto: Nina Ruud
Super-Marion: - Egentlig har jeg den samme drømmen som da jeg var fjorten, sier Marion Ravn. Hun håper fortsatt å fylle Oslo Spektrum. Tomannshånd: Marion Ravn. Foto: Nina Ruud Vis mer

||| - Nå er jeg på stadiet der det må briste eller bære, sier Marion Ravn, fersk dommer i X-faktor på TV2 og med en ny plate på trappene.

Hva i huleste skjedde? Jenta solgte to millioner album med M2M lenge før hun fikk lappen. Da hun var femten var hun vårt eneste superstjernehåp. Kanskje er hun det fremdeles. Så hvorfor denne tvilen?

- Hvis gjennombruddet ikke skjer nå, så skjer det kanskje aldri. Jeg har holdt på så lenge og prøvd, jeg vet ikke om jeg har så mange flere sjanser.

Man skulle tro hun kunne slenge ut armen og plukke suksess som en overmoden plomme. Hun har stemmen, talentet og utseende. Det er bare et problem. I Norge liker vi ikke opplagte vinnere. Hvis ikke denne plata selger, er hun ferdig som artist i toppdivisjonen.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?