Programleder Ida Fladen gråt på vei til jobb og syntes hvert minutt av arbeidsdagen var en lidelse

Det falt henne aldri inn at hun led av depresjon. Nå har hun lagd TV-serie om sin egen vei ut av mørket.

Tilbake på antidepressiva: Ida Fladen skulle egentlig lage et treningsprogram, men ble satt ut av depresjon. Da ble det rett og slett et program om hennes vei ut av mørket i stedet. I dag ser hun optimistisk på framtida, blant annet fordi hun har fått medisiner som har en god virkning på henne. Foto: Agnete Brun / Dagbladet.
Tilbake på antidepressiva: Ida Fladen skulle egentlig lage et treningsprogram, men ble satt ut av depresjon. Da ble det rett og slett et program om hennes vei ut av mørket i stedet. I dag ser hun optimistisk på framtida, blant annet fordi hun har fått medisiner som har en god virkning på henne. Foto: Agnete Brun / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- På det verste klarte jeg ikke å komme meg opp av senga om morgenen. Jeg tvang meg selv til å spise. Noen måtte sitte ved siden av og sørge for at jeg fikk i meg mat.

Ida Fladen tygger over et rundstykke ved kjøkkenbordet på Rodeløkka i Oslo. Kattene Yolo og Miley lusker mellom føttene hennes.

- Jeg måtte flytte hjem til mamma i noen uker. Stefaren min jobber hjemmefra og fikk meg til å stå opp om morgenen. Jeg satt inne på kontoret hans hele dagen. Vi snakket ikke sammen, jeg bare så på at han jobbet. Det var bedre enn å ligge under dyna og bli oppslukt av de mørke tankene.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer