Prontosuppe

4 porsjoner.

4 porsjoner:

100 g bacon med svor eller lettsaltet sideflesk

1 stk. gulrot

25 g knollselleri (sellerirot)

1 stk. løk

1 båt hvitløk

1 ss smør

1 ss tomatpuré

Prontosuppe

1 ts paprikapulver

6 dl melk

5 dl grønnsaksbuljong (utblandet)

2 dl pasta

1 ts tørket oregano

1 dl persille

2 dl Jarlsberg revet


• Slik gjør du:

Skjær flesk eller bacon i tynne strimler. Skjær de øvrige grønnsakene i tynne strimler. Fres bacon, grønnsaker og løk i en kjele.

Tilsett tomatpure og paparikapulver. Rør godt. Hell i melk og grønnsaksbuljong/kraft.

Legg i pasta og la alt koke i 10 minutter.

Smak suppen til med oregano, salt og pepper. Strø persille og revet ost over like før servering.