Gastropub: Nydalen Bryggeri & Spiseri åpnet i midten av august. Puben har 150 ølsorter og brygger sitt eget øl. men de har også lagt kjærlighet i maten.. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Gastropub: Nydalen Bryggeri & Spiseri åpnet i midten av august. Puben har 150 ølsorter og brygger sitt eget øl. men de har også lagt kjærlighet i maten.. Foto:Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Pub i særklasse

Alt tyder på at Nydalen Bryggeri & Spiseri når sitt mål om å bli bydelens storstue.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

 - Husker du da Bølgen & Moi holdt til her? spurte Robinson, og svarte seg selv:

 - Fabrikkhøyde under taket, vinduer fra gulv til tak, røde designmøbler og en flashy bar med glansede fliser og flotte flasker.

 - Og hva nå?Spiseparet tittet med store øyne inn i lokalet. Deler av vindusflatene er murt igjen. Plaststolene er byttet ut med robuste, fastmonterte sofaer i sprukkent, brunt skinn. Bordene er store og hylleseksjonene grove. Baren er enorm, i alle retninger. Den er spesialsnekret i England, pubens hjemland, og rommer ikke mindre enn 24 tappetårn. Bak en glassvegg, som i et monter, står juvelen: Mikrobryggeriet.

 - Er det ikke fint hos oss? sa en smilende servitør og viste vei.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn