Pusser på finaleformen

Etter å ha blitt kåret til septembers beste interiørblogger, lover Kristina Olsen Landro (27) å bli enda bedre i tida fram mot finalen som kårer årets beste.

Skapertrang: - Min trang til  å skape, blir virkelig tilfredsstillt gjennom blogging. Å lage et fint innlegg i foto og motiv synes jeg er kjempegøy, sier vinnerbloggeren i septemberkonkurransen.
Skapertrang: - Min trang til å skape, blir virkelig tilfredsstillt gjennom blogging. Å lage et fint innlegg i foto og motiv synes jeg er kjempegøy, sier vinnerbloggeren i septemberkonkurransen.Vis mer

||| Bloggen Love Peace Pionies fikk aller flest stemmer i Dagbladet SØNDAG og interiørkjeden Kulørs kåring av Norges beste interiørblogg i september. Hver måned stemmer leserne fram sin favoritt blant fire kandidater, og Kristina OIsen Landro gikk av med seieren sist måned.

- Det er sikkert pappa som har stemt masse, er Kristinas umiddelbare reaksjon på seieren.

Men det er ikke bare familiemedlemmer som har bidratt, hun har også fått støtte fra sine rundt 250 faste lesere - og også noen nye. Siden hun begynte å blogge for et år siden, er det stadig flere som oppdager nettstedet hennes, der hun tar for seg alt fra blomster og babyer til interiør og hjem.

Nå lover Kristina å legge inn et ekstra bloggegir i tida framover mot den store finalen. Mot slutten av året tar en jury for seg alle månedsvinnerne og vurderer hvem som fortjener tittelen. Det vekker konkurranseinstinktet hos Kristina.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisa og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisbelønte reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

6 MÅNEDER*

Påskekupp

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449,-/6mnd) når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

Prøveperiode*

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 1 kr per måned. 0,03 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6måneder) (99kr/mnd).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.