Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Pytt i panne

4 porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rester i kjøleskapet kan bli et skikkelig godt måltid. Her er en oppskrift på pytt i panne, men du behøver ikke følge oppskriften. Bruk de restene du har og stek dem i panna.

Server gjerne med stekt egg og brød.

400 g kjøttpølse eller annet kjøtt, 1- 1 1/2 gulrot, 1 stor bit knollselleri (sellerirot), 5 poteter, 1 grønn paprika, 1- 1 1/2 løk, 2 ss smør, 1/2 ts salt, 1/4 ts pepper

Slik gjør du:

1. Vask og rens grønnsakene. Skjær gulrot, sellerirot, poteter og paprika i små terninger. Hakk løken.

2. Skjær pølsa i terninger og stek den lett i ei stekepanne. Brun så grønnsakene i små porsjoner, til de har fått en gyllenbrun farge.

3. La pølser og grønnsaker ettersteke sammen på svakeste varme, til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!