Pytt i panne

4 porsjoner.

Rester i kjøleskapet kan bli et skikkelig godt måltid. Her er en oppskrift på pytt i panne, men du behøver ikke følge oppskriften. Bruk de restene du har og stek dem i panna.

Server gjerne med stekt egg og brød.

400 g kjøttpølse eller annet kjøtt, 1- 1 1/2 gulrot, 1 stor bit knollselleri (sellerirot), 5 poteter, 1 grønn paprika, 1- 1 1/2 løk, 2 ss smør, 1/2 ts salt, 1/4 ts pepper

Slik gjør du:

1. Vask og rens grønnsakene. Skjær gulrot, sellerirot, poteter og paprika i små terninger. Hakk løken.

2. Skjær pølsa i terninger og stek den lett i ei stekepanne. Brun så grønnsakene i små porsjoner, til de har fått en gyllenbrun farge.

3. La pølser og grønnsaker ettersteke sammen på svakeste varme, til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.