Quesadilla med torsk

4 porsjoner

600- 800 g filet av fisk (torsk eller en annen fisk) 1-2 rød eller grønn paprika i tynne skiver 1-2 løk i tynne skiver 6- 8 stk tortillas, cajunkrydder 1/2 dl olje 200 g reven lagret ost f.eks. jarlsberg, salsa (hjemmelagd eller kjøpt). Slik gjør du: Sett ovnen på 190 grader. Del fisken i biter og dryss med cajunkrydder, eventuelt litt salt og pepper. Varm olje i ei stekepanne. Stek torsken ved middels varme 2- 3 minutter. Tilsett paprika og løk og eventuelt mer krydder. La det hele surre i panna til grønnsakene er møre. Legg tortillaer eller lomper utover en stekeplate og fordel fisk/grønnsakblandingen på halvdelen av hver tortilla. Dryss et lag med ost over. I stekeovn til osten smelter. Ta ut og brett hver tortilla i to og server med salsa. ( Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!