Quiche med kalkunpålegg

Ca. 30 minutter, 4- 6 pers.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Paibunn: 125 g smør 200 g hvetemel 2 ss vann Fyll: 2- 3 løk ca. 50 g spekesnacks av kalkun 5 egg 2 dl melk 1 dl fløte 1/2 ts salt 1/4 ts pepper 100 g jarlsbergost. I stekeovn ved 200 grader. Smuldre smør og mel, gjerne i en matprosessor. Tilsett kaldt vann og elt deigen sammen. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter. Trykk den ut i en paiform og prikk deigen med en gaffel. Stek bunnen i ca. 10 minutter til den er litt gyllen. Skjær løken i ringer og fres den i smør i ei panne til den er så vidt mør. Fordel løken over paibunnen. Visp sammen egg, melk, salt og pepper og hell det over løken. Dryss revet ost på toppen. Stek paien videre i ca. 25 minutter til eggeblandingen er stiv. Server paien varm med en frisk salat til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer