Ranerne kom fra himmelen

De lurte politiet trill rundt, landet et helikopter på taket av en tellesentral og fløy av gårde med 39 millioner kroner. Pengene er fortsatt ikke funnet.

Ranerne kom fra himmelen
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I tre uker hadde Rikskriminalpolisen, det svenske Kripos, visst at noe stort skulle skje. Det serbiske politiet hadde kontaktet dem og fortalt at det var planlagt et ran i Sverige. Ranet skulle gjennomføres innen 15. september 2009, det skulle skje en morgen, mellom klokka fem og seks.

Et tjuetalls personer var involvert, fikk Rikskriminalpolisen vite, deriblant en kjent kriminell serber som bodde i Sverige. Ranerne skulle bruke et helikopter og sprenge seg inn i en bygning. Etter ranet skulle helikopteret fly av sted med gjerningsmennene til et skogsområde der det sto parkert fire biler.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer