Intimt: Mens førsteetasjen er elegant og høyloftet med store glassflater mot havnebassenget, er gourmethulen uten fjordutsikt. Interiøret er intimt og tungt. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Intimt: Mens førsteetasjen er elegant og høyloftet med store glassflater mot havnebassenget, er gourmethulen uten fjordutsikt. Interiøret er intimt og tungt. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Ranet på Aker Brygge

Onda Mezzanine ønsker seg kresne gjester med tykke lommebøker. Har den det som trengs?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Det er tredje gang på et par måneder at Robinson og Fredag besøker matpalasset til Bocuse d'Or-vinner Terje Ness og makker Rune Pal på Aker Brygge. Spiseparet har testet Onda Asia og sjømatbrasseriet Onda Sea. I dag bærer det opp i andre etasje, til gourmetavdelingen Onda Mezzanine. Her er det innført spiseplikt for minst 3000 kroner per person, og den uttalte ambisjonen er to stjerner i Michelin-guiden.

Mens førsteetasjen er elegant og høyloftet med store glassflater mot havnebassenget, er det lavt under taket på mesaninen. Gourmethulen, som er uten fjordutsikt, har fem bord og et lite selskapsrom. Interiøret er intimt og tungt, med mørkt tre, gulldetaljer og lillatoner.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn